Мени

L4D2 сервери

Во L4D2 Список на сервери, се чека свет на возбудливи можности. Нуркајте во сервери каде немилосрдните орди на Undead ветуваат нон-стоп возбуда и осигурете се дека никогаш нема да имате досаден момент.

Left 4 Dead 2
Земјата
Мапа
$2000$2019ii_dc_altbunk2alejkibeaver1bha02bhm1_outskirtsc10m1_cavesc10m2_drainagec10m3_ranchhousec10m4_mainstreetc10m5_houseboatc11m1_greenhousec11m2_officesc11m3_garagec11m4_terminalc11m5_runwayc12m1_hilltopc12m4_barnc13m1_alpinecreekc13m2_southpinestreamc13m3_memorialbridgec14m1_junkyardc14m2_lighthousec1m1_hotelc1m2_streetsc1m3_mallc1m4_atriumc2m1_highwayc2m2_fairgroundsc2m3_coasterc2m4_barnsc2m5_concertc3m1_plankcountryc3m2_swampc3m3_shantytownc3m4_plantationc4m1_milltown_ac4m2_sugarmill_ac5m1_waterfrontc5m2_parkc5m4_quarterc5m5_bridgec6m1_riverbankc6m2_bedlamc6m3_portc7m1_docksc7m2_bargec7m3_portc8m1_apartmentc8m2_subwayc8m3_sewersc8m4_interiorc8m5_rooftopc9m1_alleysc9m2_lotscampanar_coop_vscbm1_lakech01_jupiterCitycwm1_introde03_storeDead_Series1death_sentence_5de_aztecde_cpl_strikede_dustde_dust2de_miragede_prodigyde_traindkr_m1_moteldm1_suburbsdr_pirateships_b3e7m1esc_fly_me_to_the_moonfy_iceworld_cssourcegasfever_2GUNGAMEl4d2_7hours_later_01l4d2_BlastFurnacel4d2_bts01_forestl4d2_city17_01l4d2_deathcraft_01_townl4d2_ic2_5l4d2_lotrm1_morial4d2_ravenholmwar_4l4d2_roadtonowhere_route01l4d2_stadium1_apartmentl4d2_stadium5_stadiuml4d2_timemachine_01l4dblackoutbasement3l4d_airport03_garagel4d_cardiffl4d_garage01_alleysl4d_MIC2_TrapmentDl4d_river01_docksl4d_suburb01_schooll4d_tbm_1l4d_vs_hospital01_apartmentl4d_wheel_01_mallecrl4d_yama_4nt03_moriaoutruncity_02Procedural MapPublic Cs-Strikez.clan.sure2b1redemptionii-plantworksrp_bangclawrp_mk_city17_v2rp_zombie_townsrocchurchuf1_boulevardundertowzmb13_m1_barracksНовый Сервер от MyArena.ruЭто Калининград детка 16+
Име
Адресата
Мапа
Играчи
Гласање
Рејтинг
CORE-SS :: EU Coop-25
s3.core-ss.org:27015
c4m1_milltown_a 19/25 396
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27107
l4d2_stadium5_s 3/4 395
MadX COOP [9/20]
31.43.157.18:1401
c4m1_milltown_a 9/20 365
2#杀戮世界菜鸟服
120.78.174.64:37946
c2m1_highway 4/15 347
LegionZ Coop-25
192.223.31.191:27015
c10m4_mainstree 5/25 340
BCM Coop #2
31.43.157.18:1302
c6m2_bedlam 2/10 340
BCM Coop #6
31.43.157.18:1306
c3m1_plankcount 1/10 330
BCM Coop #5
31.43.157.18:1305
c10m2_drainage 5/5 320
Класичен
l4d2.sameteem.com:27015
0/0 217
Scars Tank Rush
186.177.141.130:28001
l4d_river01_doc 0/20 215
#68杀戮世界经典服
120.77.24.39:38162
c2m1_highway 0/15 170
X31橡子杀戮新手服
119.23.140.3:27045
c1m1_hotel 0/15 170
MEAT [0/12]
178.150.207.53:28015
c8m1_apartment 0/12 170
The Slaughter House #1
192.223.26.170:27015
c5m1_waterfront 0/8 170
Crazy zomibes ->Super SI/Hordes<-
81.30.155.50:27015
c11m1_greenhous 0/8 170
<<eb@>> Basic Campaign Mode @ ebateam.eu
37.221.209.184:27249
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27113
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27117
l4d2_deathcraft 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27101
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27102
e7m1 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27103
l4d2_deathcraft 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27108
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27109
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27111
c11m2_offices 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27115
srocchurch 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27116
ch01_jupiter 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27120
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27104
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27105
cbm1_lake 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27106
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27110
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27112
l4d2_stadium1_a 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27114
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27118
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27121
c1m1_hotel 0/4 170
-={TEK}=- L4D2 Server
74.91.119.16:27015
c5m1_waterfront 0/8 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27119
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27122
c1m1_hotel 0/4 170
BCM Coop #4
31.43.157.18:1304
c13m1_alpinecre 0/20 170
BCM Realism
31.43.157.18:1307
c1m1_hotel 0/4 170
BCM Coop #1
31.43.157.18:1301
c12m1_hilltop 0/5 170

Left 4 Dead 2 сервери

Чекор во светот што го расипува срцето на Left 4 Dead 2, привлечна апокалиптична авантура што ќе ги тестира вашите вештини за преживување како никогаш порано. Во ова продолжение на оригиналниот лев 4 Dead, се наоѓате во немилосрдна битка за опстанок против ордите на Undead.

Придружувајте се на силите со колеги преживеани, бидејќи тимската работа е клучот за да се направи тоа преку ноќните сценарија. Играта нуди разни кампањи, секоја со своите уникатни предизвици и околини, осигурувајќи дека ниту една играчка игра не е исти.

Но, тоа не е само зомби со кои треба да се соочите. Залутувањето во сенките се енигматските „меленици“, монструозни непријатели што ќе ги поттикнат вашите борбени способности до крај. Ако копнеете уште поголем интензитет, префрлете ги страните и станете мутант, спречувајќи ги очајните обиди на преживеаните да достигнат безбедност.

Уште повеќе, можете да ја преземете акцијата преку Интернет со тоа што ќе се приклучите на серверите наведени на нашата веб -страница, каде што можете да се потопите во возбудливи битки за мултиплеер. Left 4 Dead 2 е повеќе од само игра, тоа е адреналин брзање со епски размери, каде што секој агол се вртеше, секој активирач се повлече, а животот или изгубен на секој сојузник го додава или се додава на раскажувачкиот наратив за опстанок против сите коефициенти. Придружете се на редовите на преживеани и вклучете се во едно од најинтензивните искуства во историјата на игри.

MK
×
Најдовте грешка
Понудете ја вашата вистинска опција
Наведете на вашето барање вашата е-пошта
Испрати
Откажување