Мени
Име
Адресата
Мапа
Играчи
Гласање
Рејтинг
Jack Daniel's #Public
51.89.78.39:27015
de_dust2 47/100
★ [EU] | 1v1/2v2/3v3 | Rank/Stats/Vip | Custom Map
tirgo.ggwp.cc:26563
de_tirgo 0/8
[CS2] ARTEX | AWP [STATS|VIP|SKINS]
157.90.130.221:27015
awp_lego2_artex 7/22
[CS2] ARTEX | +FPS MIRAGE [STATS|VIP|SKINS]
157.90.130.221:27020
de_mirage_artex 3/28
[RESPAWN] ATLANTIS.LALEAGANE.RO
93.114.82.158:27015
fy_snow_dew 16/32
cs.cs2.ro #CSGO/Agents/Molotov/Gloves
141.95.38.206:27015
de_dust2 47/100
[RP] Ciudad Latina | ЎCuatro aсos en SA-MP!
51.222.22.65:7777
Espaсol / Spani 8/200
Public Server 2024 [FREE VIP]
5.252.100.156:27015
de_inferno 47/100 558
Bio.LeagueCs.Ro - Biohazard v4.4 [NEW VERSION]
Bio.LeagueCs.Ro:27015
zm_sahara 47/100 549
[BG] NOLAG-CS | CS2 Public #1
45.144.155.107:27015
de_dust2 24/26 537
El Rejunte [Arg] | PUB/ 100TICKS | By Garryshost
45.235.98.240:27070
de_mirage_csgo 28/30 528
????~|Zatchi|-DZ FFA 24/7 ????????️LowPing ???? !s
185.246.211.235:26896
de_dust2 18/20 515
[v34]_CSS_V34_VINCENT_DEATHMATCH
51.68.148.53:57015
de_dust2_unlimi 18/26 496
▄ ▇ Avengers ⭐ MIRAGE !skins !knife !gloves !agent
cs.avengerse.pro:27020
de_mirage 16/26 495
BRUT.me Counter-Strike 1.6 CLASSIC
195.62.16.163:27017
fy_pool_day 10/15 494
▰ StayFragged.cz | Only Mirage #1 • [CZ,SK,EU,WS,K
82.208.17.105:27664
de_mirage 16/25 493
RAKIJA Public [Balkan] Skins/Gloves/Agents
cs2.rakija.info:27015
de_mirage 22/36 490
AMA.LEAGUECS.RO HEAL-SYSTEM ON!!!
89.40.233.43:27015
de_dust2 20/32 490
BRUT.me Half-Life TeamPlay REAL
195.62.16.163:27020
datacore 8/13 489
Squid Game A®ENA [WiN or Die]
91.211.118.44:27015
de_inferno 16/32 488
EMIRATES.KiNGS 亗 ||͇̿P͇̿U͇̿B͇̿L͇̿I͇̿C͇̿| ✪
51.38.60.53:27015
de_dust2 47/100 485
ZmOldSchool.CsElites.Com [Zombie Outstanding]
51.75.87.38:27015
zm_foda 47/100 484
#FREE VIP/SKINS/REVIVE/MEDIC | CS.VIRTUALSTRIKE.OR
51.89.78.61:27015
de_dust2_2x2 47/100 484
RAKIJA Retakes [Balkan] !ws !knife !gloves
cs2.rakija.info:27016
de_mirage 7/12 484
ZP.OLD-GAMING.RO | Zombie Plague
51.77.77.178:27015
cs_militia 47/100 484
[*LMG*] [PUB | CS:GO] [HU/EN] [Synhosting.eu]
37.221.209.131:27385
css_mirage2x2_g 47/100 484
MOVED TO: cs.ifyouplay.top
93.114.82.57:27015
fy_snow 47/100 484
FRIENDS.FANMIX.RO | FREE VIP ALL TIME
friends.fanmix.ro:27015
de_dust2 47/100 484
[CS2 CLASSIC] PREMIUM-MASAKA-BG.COM | SKINS ; RANK
45.144.155.96:27090
de_mirage 11/24 483
IASI.LEAGUECS.RO # VIP FREE | REVIVE SYSTEM
141.95.73.30:27015
de_dust2 30/32 481
Vertical Gaming | Retake [PAK] | game.galorehost.c
103.151.111.43:27015
de_mirage 5/10 475
[hfmms.me] New IP: 185.91.118.247:27015
185.91.116.39:27027
hfmms_lobby_v10 47/100 475
CsKatowice.com [ COD 45001LVL | UNIKAT ]@1shot1kil
cod.cskatowice.com:27015
de_lake_csgo 47/100 474
Old-School - Zombie |FreeVIP+Knife+FastAmmo+FDL|
91.211.247.230:27024
zm_restart_v3 47/100 474
ZM.OLDWAR.RO # Old Style
45.13.151.116:27015
zm_dust2_new 47/100 474
[TsG] Oficial #1 | Tachira Strike Gaming
74.91.127.86:27018
de_dust2 47/100 474
[TsG] Classic #2 | Tachira Strike Gaming
45.32.168.223:27015
de_nuke 47/100 474
CS.EROII.RO #VIP FREE
45.157.235.42:27015
de_dust2 47/100 474
БАЙРАКТАР
91.211.118.15:27024
de_eldorado 47/100 474
[ZOMBIES]+[CSO MOD] [#1] CSOMOD.COM [since 2012]
135.125.249.130:27015
zm_trakinax_tub 47/100 474

Следење на серверите за игри

Поздрав до вас Почитуван корисник на веб -страницата Dixrix!

Тука ќе најдете многу од најпопуларните сервери за игри: Counter Strike, Minecraft, Rust, Samp, Ark. Според рејтингот и прегледите, можете да изберете добар сервер со одговорни администратори. И по играта, не заборавајте да гласате за серверот и да оставите преглед!

Следење на серверите за игри Dixrix, ќе ви помогне да изберете сервер со навистина хардкор опстанок или стрелец со тим подготвен за победа. Огромна база на сервери што постојано се надополнуваат и исто така ново надополнување на игри нема да ви овозможи да се досадите.


Промоција на сервери за игри

Ако сакате да добиете прилив на корисници на вашиот сервер за игри, само додадете го во каталогот на серверот Dixrix и користете платени услуги.

Првите позиции во врвот на серверите за игри, како и ослободувањето на бојата ќе ви донесат многу игри на серверот.


MK
×
Најдовте грешка
Понудете ја вашата вистинска опција
Наведете на вашето барање вашата е-пошта
Испрати
Откажување