Menu

Katentuan Pangginaan supados langkung

1. Penyediaan umum


1.1. Persetujuan pangguna iki (ing kene nyebutake minangka perjanjian) nuduhake Situs DixRix.net, sing ana ing http://dixrix.net.

1.2. Persetujuan iki ngatur hubungan antara Administrasi situs DixRix.net (sumsum - Administrasi Situs) lan pangguna DixRix.net (ing kene diarani pangguna).

1.3. Administrasi Situs Cadangan hak kanggo sapa wae wektu kanggo ngganti, nambah utawa mbusak klausa kesepakatan iki tanpa Kabar pangguna.

1.4. Terusake panggunaan situs kasebut kanthi nggunakake pangguna Ditampa saka persetujuan lan amandemen sing digawe ing Agreement iki.

1.5. Pangguna iku tanggung jawab kanggo Verifikasi Kesepakatan iki kanggo ngganti.


2. Definisi istilah


2.1. Istilah sing kapacak ing ngisor iki duwe ing ngisor iki kanggo tujuan saka perjanjian iki. artine:

2.1.1. layanan dixrix.net sing ana ing Jeneng domain DixRix.net, operasi liwat jaringan Internet lan layanan sing gegandhengan.

2.1.2. DixRix.net - situs sing ngemot informasi babagan game Server saka game populer lan ngurutake sesuai karo rating, sing Ditemtokake dening pangguna dhewe.

2.1.3. Administrasi Situs DixRix.net - Karyawan sah kanggo ngatur situs lan menehi dhukungan teknis Pangguna Situs DixRIX.NET.

2.1.4. Pangguna situs DixRix.net (SHEINAFT - Pangguna) - Wong sing duwe akses menyang situs liwat internet lan nggunakake situs kasebut Kanggo entuk informasi babagan server game.

2.1.5. Isi Situs DixRix.win (SHEINAFT - Konten) asil sing dilindhungi kegiatan intelektual, hak lengkap kagungane panulis konten lan pamilik merek. Konten Situs ITEM ITEM KOMUNITAS USERS (macem-macem konten media sing Digawe dening pangguna).


3. Judhul persetujuan


3.1. Subyek perjanjian iki minangka panentu pangguna Layanan dixrix.net lengkap lan gratis menyang situs sing ana Informasi lan layanan sing diwenehake.

3.1.1. Situs kasebut nyedhiyakake pangguna kanthi jinis layanan ing ngisor iki (layanan):

● Akses kanggo konten elektronik kanthi sisih tengen kanggo ndeleng lan Nggunakake informasi umum sing kasedhiya ing situs sing dikirim dening awake dhewe Pangguna;

● Akses menyang alat telusuran lan navigasi;

● Akses kanggo informasi babagan server game lan informasi babagan Tuku layanan mbayar ing situs kasebut;

● Layanan liyane layanan (layanan) ditindakake ing kaca kasebut Situs.

3.1.2. Kabeh arus (layanan) (layanan) DixRix.net, uga ana modifikasi sakteruse lan tambahan tambahan Layanan (layanan).

3.2. Akses menyang situs diwenehake gratis.

3.3. Kesepakatan iki minangka tawaran umum. Entuk akses menyang situs kasebut, pangguna dianggep gabung Kesepakatan.


4. Hak lan kewajiban pihak


4.1. Administrasi situs kasebut nduweni hak:

4.1.1. Ngganti aturan kanggo nggunakake situs kasebut, lan uga ngganti Konten konten situs iki. Owah-owahan ditrapake wiwit saiki sing anyar editor saka persetujuan ing situs kasebut.

4.1.2. Wates akses menyang situs yen ora nglanggar Pangguna saka syarat-syarat perjanjian iki.

4.1.3. Ngganti jumlah pambayaran sing dibayar kanggo nyedhiyakake mbayar Layanan Situs DixRix.net. Ganti regane ora bakal ditrapake Pangguna kanthi layanan sadurunge.

4.2. Pangguna duwe hak:

4.2.1. Gunakake kabeh konten sing kasedhiya ing situs kasebut lan informasi, uga tuku layanan mbayar tambahan, ditawakake ing situs kasebut.

4.2.2. Takon pitakon sing ana gandhengane Layanan kanggo rincian rincian sing ana ing bagean situs "layanan mbayar".

4.2.3. Gunakake situs eksklusif kanggo tujuan lan tatanan, diatur dening perjanjian lan ora dilarang hukum Ukraina

4.3. Pangguna situs sing ditindakake:

4.3.1. Tundhuk karo properti lan hak ora -Property Penulis konten lan sing nduwèni hak cipta liyane nalika nggunakake situs kasebut.

4.3.2. Aja tumindak sing bisa uga Iki dianggep minangka nglanggar operasi normal situs kasebut.

4.3.3. Aja nyebarake rahasia Lan informasi sing dilindhungi aturan ukum Ukraina babagan individu utawa entitas hukum.

4.3.4. Ngindhari tumindak apa wae Confidentiality informasi sing dilindhungi hukum dilanggar.

4.3.5. Aja nggunakake layanan situs kanggo:

4.3.5. 1. Konten loading, sing ora sah, nglanggar hak pihak katelu; Ndhaptar kekerasan, kejem, gething lan (utawa) diskriminasi ras, nasional, seksual, religius, pratandha sosial; ngemot informasi palsu lan (utawa) nyenyamah Alamat wong tartamtu, organisasi, panguwasa.

4.3.5. 2. Ora dingerteni kanggo Komisi tumindak sing ora sah, lan uga mbantu wong sing tumindak ngarahake nglanggar larangan lan Larangan operasi ing Ukraina.

4.3.5. 3. Pelanggaran hak bocah cilik lan (utawa) Nyebabake dheweke ing sembarang bentuk.

4.3.5. 4. Pelanggaran hak-hak minoritas.

4.3.5. 5. Presentasi awake dhewe kanggo wong liya utawa wakil organisasi lan (utawa) komunitas tanpa hak sing cukup, kalebu Nomer kanggo karyawan situs DixRix.net.

4.3.5. 6. Pembentukan sikap negatif marang wong (ora) Nggunakake server game tartamtu lan / utawa ngukum wong kaya ngono.

4.4. Pangguna dilarang:

4.4.1. Gunakake piranti, program, prosedur, Algoritma lan cara, piranti otomatis utawa proses manual sing padha kanggo ngakses, akuisisi, nyalin utawa nglacak konten situs;

4.4.2. Nglanggar fungsi ing situs kasebut;

4.4.3. Ing sembarang cara kanggo ngliwati struktur navigasi situs Kanggo entuk utawa nyoba entuk informasi, data utawa bahan Kanthi cara apa wae sing ora diwakili khusus dening layanan saka situs iki;

4.4.4. Akses sing ora sah kanggo fungsi situs, apa wae Sistem utawa jaringan liyane sing ana gandhengane karo situs iki, uga ana Layanan sing ditawakake ing situs kasebut;

4.4.4. Nglanggar sistem keamanan utawa bukti asli dening Situs utawa ing jaringan apa wae sing ana gandhengane karo situs kasebut.

4.4.5. Rampungake telusuran Revers Reverse, trek utawa nyoba Lacak informasi babagan pangguna situs liyane.

4.4.6. Gunakake situs lan konten kanggo maksud apa wae, dilarang hukum Ukrainalan uga kanggo nyepelake ilegal kagiyatan utawa kegiatan liyane sing nglanggar hak-hak situs utawa wong liya.


5. Nggunakake situs dixRix.net


5.1. Isi situs ora bisa disalin, diterbitake, diterbitake, ditularaké utawa disebar ing cara apa wae, lan uga dikirim ing jaringan global "Internet" tanpa idin tinulis awal saka administrasi situs, utawa Penulis konten.

5.2. Pangopènan situs dilindhungi hak cipta, Aturan UkrainaBabagan merek dagang, uga hak liyane sing gegandhengan karo properti intelektual, lan undang-undang sing ora adil kompetisi.

5.3. Tuku layanan mbayar sing ditawakake ing situs kasebut, bisa uga mbutuhake nggawe akun pangguna.

5.4. Pangguna iku tanggung jawab kanggo Pengawetan informasi akun akun, kalebu tembung sandhi, lan Kajaba iku, kanggo kabeh, tanpa pangecualian, kegiatan sing ditindakake kanggo pangguna akun.

5.5. Pangguna kudu langsung menehi kabar Administrasi situs kasebut ing panggunaan akun sing ora sah utawa sandhi utawa pelanggaran liyane sistem keamanan.

5.6. Persetujuan iki ngluwihi efek Kabeh syarat lan kahanan tambahan kanggo akuisisi layanan sing dibayar, kasedhiya ing situs kasebut.

5.7. Informasi sing dikirim ing situs kasebut ora kudu Ngenalake minangka owah-owahan ing Agreement iki.

5.8. Informasi sing dikirim ing situs kasebut kudu dikirim Sesuai karo aturan sing ditemtokake ing perjanjian iki.

5.9. Administrasi situs kasebut duwe hak kapan wae tanpa Kabar pangguna nggawe owah-owahan ing dhaptar layanan sing dibayar ditawakake ing situs lan / utawa kanthi rega sing ditrapake kanggo layanan kasebut.


6. Tanggung jawab


6.1. Kerugian sing bisa ditindakake pangguna ing kasus kanthi sengaja utawa Pelanggaran nglanggar sembarang panentu persetujuan iki, uga Amarga akses ora sah kanggo komunikasi pangguna liyane, Penerbangan situs ora dibayar maneh.

6.1.1 Pangguna iku tanggung jawab kanggo Konten digawe lan dikirim ing situs kasebut.

6.1.2 Sembarang sebutan narkotika utawa apa wae Psychotropic liyane ing teks ing situs kasebut.

6.1.3 Sembarang topik kanggo wong diwasa dilarang (18+).

6.1.4 Yen ora nglanggar paragraf 6.1.2 - 6.1.3, Pangguna bisa diblokir kanthi akses menyang situs kasebut, lan dikirim ing situs kasebut Konten bakal dibusak.

6.2. Administrasi situs ora tanggung jawab kanggo:

6.2.1. Telat utawa cacat sajrone operasi kasebut, muncul saka kekuatan sing ora bisa dibayar, uga kasus kesalahan Telekomunikasi, Komputer, Sistem Elektronik lan Liyane.

6.2.2. Tumindak transfer, bank, sistem pembayaran lan Kanggo telat sing ana gandhengane karo pakaryane.

6.2.3. Fungsi sing tepat ing situs kasebut, yen Pangguna ora duwe tata cara teknis sing dibutuhake kanggo nggunakake, lan uga ora duwe kewajiban kanggo menehi pangguna kanthi tegese.


7. Pelanggaran Katentuan Kesepakatan pangguna


7.1. Administrasi situs kasebut duwe hak kanggo nyritakake sapa wae sing dikumpulake babagan pangguna iki Informasi Situs, yen pambocoran perlu karo penyelidikan utawa keluhan marang panggunaan ilegal utawa kanggo netepake (identifikasi) pangguna sing bisa nglanggar utawa campur tangan ing hak kasebut Administrasi situs utawa kanggo hak pangguna liyane ing situs kasebut.

7.2. Administrasi situs kasebut duwe hak kanggo nyritakake apa wae informasi babagan pangguna sing bakal nimbang sing dibutuhake kanggo eksekusi Ketentuan undang-undang saiki Ukrainautawa keputusan pengadilan, njamin Katrangan babagan syarat-syarat perjanjian iki, Perlindhungan hak utawa keamanan Pangguna.

7.3. Administrasi situs kasebut duwe hak kanggo ngumumake informasi babagan Pangguna yen undang-undang saiki UkrainaIki mbutuhake bukaan kaya ngono.

7.4. Administrasi situs kasebut duwe hak tanpa awal Kabar pangguna mungkasi lan (utawa) ngalangi akses menyang situs kasebut yen Pangguna nglanggar persetujuan iki utawa ana ing dokumen liyane Kahanan kanggo nggunakake situs kasebut, uga ing kasus mandheg saka situs utawa Alesan kanggo masalah teknis utawa masalah.

7.5. Administrasi situs ora tanggung jawab Pangguna utawa pihak pangguna kanggo mungkasi akses menyang situs kasebut ing kasus kasebut Pelanggaran dening pangguna saka panyedhiya perjanjian iki utawa liyane Dokumen sing ngemot kahanan kanggo nggunakake situs kasebut.


8. Wangsul dana

8.1 Pangguna bisa ngasilake dhuwit - yen sajrone 3 dina, amarga alasan teknis, bal VIP sing tuku ora ditambahake ing server pangguna.

8.2 Pangguna bisa ngirim panjaluk kanggo mbalekaken menyang info@dixrix.net. Pointing ing: link menyang kaca ngawasi utawa alamat server (IP: Port).

8,3 ing 2 dina kerja, kita bakal mriksa banding sampeyan.

8.4 Yen kesalahan kita bakal ngasilake dhuwit kasebut menyang rincian sing ditemtokake pangguna.


9. Resolusi saka musuhan


9.1. Yen ora setuju utawa pasulayan antarane pihak Persetujuan iki minangka prasyarat sadurunge nglamar menyang pengadilan pratelan (proposal sing ditulis kanggo pemukiman sukarela spore).

9.2. Panampa tuntutan ing 30 taun tanggalan karo Dina panrimo, ngandhani pelamar nulis keluhan babagan asil kasebut Nimbang pratelan kasebut.

9.3. Yen mokal kanggo ngrampungake perselisihan kanthi sukarela Sembarang pihak kasebut duwe hak kanggo nglamar pengadilan kanggo nglindhungi hak-hak kasebut, sing diwenehake karo wong-wong mau kanthi undang-undang sing ditrapake Ukraina


10. Kahanan tambahan


10.1. Administrasi situs ora nampa counterclaims saka pangguna Babagan amerensi persetujuan pangguna iki.

10.2. Administrasi situs kasebut duwe hak tanpa awal Kabar pangguna kanggo mbenake perjanjian iki.


×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan
Stop war in Ukraine