Menu

Kebijakan Privasi

1. Nemtokake Sarat:

Situs 1.1 (SHEINFTER - Situs) minangka sumber sing dikirim ing Internet ing DixRix.net.

Pangguna 1.2 (ing kene diarani minangka pangguna) - entitasitas individu sing ngirim informasi pribadhi liwat bentuk registrasi ing situs sosial utawa wewenang liwat jaringan sosial, kanthi tujuan sakteruse ngirim data saka administrasi situs.

1,3 Administrasi (SHEINAFTER Rujuk minangka Administrasi) - Wong sing Sah kanggo ngatur Situs sing ngatur lan (utawa) Proses Data Pribadi, komposisi data pribadi sing bakal diproses ditindakake kanthi data pribadi.

2. Perbendingan Umum:

2.1 Pangguna situs kasebut tegese idin pangguna sing tanpa syarat karo kabijakan lan kahanan kanggo ngolah informasi pribadhi sing dituduhake. Yen ora setuju karo aturan kasebut, pangguna kudu nolak nggunakake situs iki.

3. Informasi pribadi pangguna sing ditampa lan proses:

3.1, ing kerangka kabijakan iki, "Informasi pribadi pangguna" wis dingerteni:

3.1.1 Informasi pribadi sing diwenehake pangguna babagan awake dhewe nalika ndhaptar (nggawe akun), server ditambahake, ninggalake aplikasi utawa ing proses liyane nggunakake situs kasebut.

3.1.2 data sing dikirim kanthi otomatis dening situs kasebut ing proses nggunakake nggunakake piranti lunak, kalebu alamat IP, informasi saka cookie, informasi babagan browser pangguna sing digawe ), Wektu akses, alamat kaca sing dijaluk.

3.1.3 Situs masak file identifikasi kanggo nyimpen informasi pribadi lan umum. "Cookies" minangka file teks cilik sing bisa digunakake dening situs kanggo ngenali pengunjung sing bola-bali, nggawe akses lan nggunakake pengunjung menyang situs, uga ngawasi informasi pengunjung lan ngumpulake konten. Nggunakake situs kasebut, sampeyan nyatakake idin kanggo panggunaan cookie.

3.1.4 Kebijakan iki ditrapake mung kanggo situs kasebut lan ora ngontrol lan ora tanggung jawab kanggo taman pihak katelu sing pangguna bisa nggunakake pangguna sing kasedhiya ing situs kasebut. Ing situs kasebut, pangguna bisa ngumpulake utawa njaluk informasi pribadi liyane, lan tumindak liyane bisa ditindakake.

3.1.5 Situs kasebut ora mriksa linuwih informasi pribadhi sing diwenehake dening pangguna, lan ora ngontrol kapasitas legal. Nanging, situs kasebut wiwit saka pangguna menehi informasi pribadi sing dipercaya lan cukup cekap babagan masalah sing diusulake ing bentuk sumber daya iki lan ndhukung informasi iki ing negara saiki.

3.2 Nyuwun kanggo ngilangi pangguna dewi.

3.2.1 pangguna bisa mbusak akun dheweke. Ing link iki " Mbusak akun »Pandhuan kanggo mbusak akun kasedhiya.

4. Gol kanggo ngempalaken lan ngolah informasi pribadhi pangguna:

4.1 Situs kasebut nglumpukake lan nyimpen mung data pribadi sing perlu kanggo nyedhiyakake pangguna kanggo pangguna kanggo pangguna situs, miturut kegiatan saka sumber iki.

4.2 Informasi pribadi pangguna bisa digunakake kanggo tujuan ing ngisor iki:

4.2.1 Identifikasi partai ing kerangka perjanjian lan kontrak karo situs kasebut.

4.2.2 nyedhiyakake pangguna kanthi layanan pribadi.

4.2.3 Komunikasi karo pangguna, kalebu ngirim kabar, panjaluk lan informasi babagan panggunaan situs, uga pangolahan panjaluk lan aplikasi saka pangguna.

5. Kahanan kanggo ngolah informasi pribadhi pangguna lan transfer menyang pihak katelu:

5.1 Situs kasebut nyimpen informasi pangguna pangguna sesuai karo peraturan internal.

5.2 sing ana hubungane karo informasi pribadhi pangguna, rahasia dijaga, kajaba ing kasus sing nyedhiyakake sukarela dening pangguna informasi babagan akses umum.

5.3 Situs kasebut duwe hak nransfer informasi pribadhi pangguna menyang pihak katelu ing kasus ing ngisor iki:

5.3.1 Pangguna nyatakake idin kanggo tumindak kasebut kanthi idin saka data sing diwartakake ing panentu data kasebut.

5.3.2 Transfer kasebut perlu minangka bagean saka pangguna situs, utawa kanggo menehi layanan lan / utawa layanan.

5.3.3 Transfer kasebut diwenehake kanggo Ukrainia utawa ukum sing ditrapake ing kerangka prosedur sing ditetepake dening ukum.

5.3.4 Supaya njamin kamungkinan nglindhungi hak lan kapentingan sing sah saka situs utawa pihak katelu ing kasus sing nglanggar pangguna Katentuan Pangginaan supados langkung

6. Ukuran sing digunakake kanggo nglindhungi informasi pribadi pangguna:

6.1 Situs kasebut njupuk langkah-langkah organisasi sing dibutuhake lan teknis lan teknis kanggo nglindhungi informasi pribadhi pangguna saka akses, ora sengaja, ganti, distribusi, uga saka tumindak katelu.

7. Ganti kabijakan:

7.1 Situs kasebut duwe hak kanggo mbenake kabijakan privasi iki. Nalika nggawe owah-owahan versi saiki, tanggal nganyari pungkasan dituduhake. Versi anyar saka kabijakan anyar kasebut ditindakake wiwit ing wektu, kajaba diwenehake dening kabijakan kabijakan anyar.


×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan
Stop war in Ukraine