Menu

Server Minecraft

Apa sampeyan pengin main server sing apik Minecraft server? Banjur sampeyan kudu ngawasi kasebut. Ing kene server paling apik Minecraft nunggu sampeyan, mlebu lan priksa manawa sampeyan dhewe! Ing peringkat, sampeyan bisa nemokake server sing cocog. Sawise kabeh, mung proyek sing adhem sing ana ing pemantauan ndhuwur. Sistem kasebut terus ngevaluasi ing pirang-pirang situs lan mundhak ing ndhuwur mung sing paling migunani kanggo pemain. Lan kanthi bantuan sistem panyaring lan ngurutake, sampeyan bakal nemokake server sing menarik kanggo game kasebut.
Minecraft
Negara
Peta
#L52b2tkopia4858965k map1@tormcpeA Xyu TebeAdamasAirplaneEP 1.18.1AirportAmazinusanarhyAntraliaarcadeAtom-CraftAureole by LentebriesjeauthBasados2BeautifulHUBbing bongBiome BundleBotFilter_by_vk.com/Leymooo_sBRUTBukyaLandBungeeCaptcha_by_vk.com/Leymooo_sBungeeCord 1.8.x-1.19.xBungeeCord_BotFilterBungeeCord_ProxycCoreChinalCraftixCTpaWHoCupidoncwDayzDragWorlddsc.gg/gbabsearthEmpireCraftepservErrorFenixFlameCord_ProxyFlatFlexFlyCorefoksGamer-LoungeGeysergllobbyGOmcpegovnogrifvishaGTNewWorldGuardHardGriefHellHOrangehttps://villagerboy.comhttps://vk.com/ddosni4ekhttps://vk.com/mcpe_skillmineHubHub#1Hub2HypeGOHypixel Duels Lobby DownloadHypixel Lobby NEW By MMDinmineIsekaiIslandWorldkakekKoGerKOPKrainaMcll1LargebiomesLevCraftLilyPadlobbyLobby#1lobby0LobbyELobbyLUNARLobbyMCLobbySkyLobbySTlobbyTA2Lunormagicrpgmapmapassomcfunny.suminecraft the way homeMineplexMm.zipmultibiomemundo1mweavenatalnativeNemisysNetherGames NetworknewNewMineLifenewspawnnewworldNexLonNovaBungee [1.8.x - 1.14.x]NSANUESTRO Mundito UwUNullCordXNullCordX_ProxyOceanTit3ourserversPaper 1.16.5Pelmen_ServerPFPlateauplay.brlns.netplay.spicemc.ruPlayPEPlayPELobbyPornCorePotoWorldPRC4ProxyPVPArenyq2eQuestBungeeRainbowMountainsrealRealmCraftrelaxRPRUSRussiasSBlobbySciFi_Lobby_by_DiddiHDServerSGShireSkaiPlockskyskyblockslivSMSnow Village (It Takes Two)Soashiland 2sp4spawnSpawnLoz1SpawnsSSBungeeCord_ProxySSCord_ProxyStartSunMapSURO Map ungespieltSurvivalSurvival#2tcracyTechnologyTempelTerraFirmaTerraPreGeneratedTeslathe real real serverThe-Ultimate-Dropper-Map (1)Third Iterationtisbitototsttttypesun nou inceputundefinedunknownussrVanillavanipuVelocityVineMinevk.com/crowdwixvk.com/dragonflypeVoidMapv_lesyWaitingLobbyCastleWaterdogPEWaterdog_ProxyWaterfall_ProxyWhiteValleyWhiteWorldWinter_spawnworldworld)world000World1world2WorldCreativworldhostsworldqqWorldSavedworld_arenaworld_mainworld_the_spawnWorleinfachXENONxyiyaebalsyaYplayYuraZ1DSpawnZannCraftzimlya§a§lEG§r§e LobbyГриферЗА КВЕРИБОТА В РОТ ЕБУКрасивый мирЛюбовьне скажу :ЗНеважнопустой мир 008Южныйヾ(⌐■_■)ノ♪
Jeneng
Alamat
Peta
Pemain
Pilih
Rating
-- IP: GC2.PL -- ORYGINALNE TRYBY - NIEPRZERWANIE 1.16KaslametanKreatifPerang ambenNdhelikake lan golekKlasikPvpRpgKit MiwitiPenjaraEkonomiAcaraRolePlayAnarkiPencarianHardcoreDuelMbangun perangParkourSkyblockMob ArenaGempaDeathrunSplifMisteri MurderPerang endhog
gc2.pl:25565
FlameCord_Proxy 76/2000 444
.................................... UNIJA vitaje 1.20KaslametanTanpa dupLisensiTanpa DonatTanpa privatPernikahanVanili
m.unija.by:25565
BungeeCord_Prox 2/50 442
VineMine 1.25Kaslametan
pe.VineMine.net:19132
world) 122/1337 432
e4Mine.ru 7| avk.com/4mineru KaslametanHypixelpetsUralPassportBanjirRpgKit MiwitiAuto-ShachtSkorHelp fpPetsAntispamNyambut gawePiandelPalsuKuthaVampirismePernikahanAnarkiPencarian
4mine.ru:19132
hub 84/200 422
lae 7> dAnarx f 1.20PvpMabur
go.mc-zone.ru:19142
world 72/280 407
TSARVAR93599 1.25Kit Miwiti
playversemg.ddns.net:10366
Lobby 5/100 392
BloodMine #2 1.20KaslametanDup1000 lvvPvpNyambut gawePiandelKasusVampirismeDonatKulawargaEkonomiVarnishes blokPrivat
bmpe.pw:19133
toto 17/150 391
e4Mine.ru c#2 7| avk.com/4mineru KaslametanHypixelpetsUralPassportPvpTanpa dupBajak lautAuto-ShachtSkorPetsAntispamPiandelPalsuKuthaPernikahanEkonomi
4mine.ru:19134
spawn 10/100 390
l7[ka...rl7]c HypefGOe 1.1KreatifDupKit MiwitiAuto-ShachtSkorNyambut gaweKasusPenjaraPernikahanEkonomiPanel admin gratis
hypego.ru:19136
world 86/1000 389
l7[ka...rl7]c HypefGOe 1.1KreatifDupAuto-ShachtSkorNyambut gaweKasusKulawargaPenjaraPernikahanEkonomiPanel admin gratis
hypego.ru:19135
world 83/1000 388
BloodMine MiniGames #1 1.12TNT RASLangit varsParkourMob ArenaVarnishes blok
sw.bmpe.pw:19130
hub 7/200 384
:: ArtMine :: 1.1-1.20 1.20Perang ambenKlasikPvpTanpa dupBajak lautKit MiwitiAuto-ShachtHelp fpAntispamNyambut gaweDonatKulawargaMaburPernikahanEkonomiAcaraVaniliPencarianParkourMob ArenaSplifPrivat
artminepe.ru:19132
48 19/500 384
SkillMine 1.20KreatifGREF
skill-mine.ru:19132
https://vk.com/ 13/500 383
Rekryt Ru 1.20.4-1.9 MultiVarious 1.20Perang ambenTNT RASLangit varsPvpTanpa dupKit MiwitiNyambut gaweTanpa nguripakeHerbrinAnarkiMob ArenaSplifPrivat
rekryt.ru:25565
BungeeCord_Prox 2/500 380
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19133
world 147/280 373
l7[ka...rl7]c HypefGO b2e 1.1
hypego.ru:19134
HypeGO 48/150 352
l7[ka...rl7]c HypefGO b1e 1.1
hypego.ru:19133
HypeGO 38/150 345
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19136
world 71/280 345
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19137
world 66/280 344
:: GamePE :: 1.1-1.21 1.20
gamepe.ru:19132
48 367/1500 344
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19134
world 61/280 342
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19135
world 61/280 342
wipe 22.03.2024 1.5.2
88.99.104.215:25566
world 11/100 331
Minecraft: PE Server 0.15.10
DangerSky.duckdns.org:25592
LobbyE 2/60 329
VineMine 1.25
vinemine.net:19144
VineMine 4/500 321
Welcome to Fozzy public server! Get your own priva 1.20Kaslametan
23.109.60.29:25565
world 0/40 287
Welcome to Fozzy public server! Get your own priva 1.20Kaslametan
172.240.217.52:25565
world 0/40 287
BRUT.me MineCraft SURVIVAL 1.20KaslametanNyambut gaweBlok Bejo
109.238.11.180:25565
BRUT 0/22 277
BloodMine #8 1.2.10KaslametanKit MiwitiNyambut gawePiandelKasusVampirismeKulawargaVarnishes blok
bmpe.pw:19139
world 0/150 230
GrassBlock 1.19.2KaslametanMabur
95.216.92.70:25781
Geyser 0/100 230
PocketMine-MP Server 0.15.10
free1.sapphireservers.net:2075
SG 0/50 175
4<c<6<e<eloEMBre-Networke>6>c>4>r 1.20
grandtheft.mcpe.me:19132
world 0/581 170
Minecraftov.ru SERVER 1.19.3
46.174.50.25:25575
world 0/10 145
k4|r fDayZombie k4|r 1.7KaslametanGegamanAnarkiPencarianHardcore
dayzombie.ru:19132
world 8/50 145
[1.20.4] Irnento - Pure Vanilla 1.20KaslametanTanpa dupPveBajak lautTanpa DonatTanpa privatVanili
mc.irnento.su:25565
world 0/20 145
KoGer /nE>48! 1.20KaslametanTanpa dupKlasikPvpTanpa dupBajak lautAuto-ShachtAntispamNyambut gaweKasusDonatKulawargaPernikahanEkonomiAcaraGREFAnarkiVaniliDuelParkourPrivat
95.216.48.159:25813
BungeeCord_Prox
Offline
138
Minetoria 1.12.2KaslametanTanpa dupTanpa dupBajak lautRolePlay
212.22.93.69:25595
world
Offline
137
!@54875<L5 1.7.10KaslametanTanpa dupPvpBajak lautDonatKulawargaHerbrinEkonomiGREFAnarkiCidraHardcore
136.243.41.59:25533
world
Offline
137
Lord of Darkness 1.19.2KaslametanTanpa dupPvpPveTanpa dupBajak lautSkorPiandelKasusTanpa nguripakeDonatKulawargaEkonomiGREFAnarkiPrivat
65.21.70.50:25684
world_main
Offline
137
OneCraft - AlphaCraft Project 1.1KaslametanTanpa dupKlasikPvpTanpa dupBajak lautKit MiwitiSkorAntispamTanpa nguripakeDonatTanpa privatEkonomiRolePlayVanili
135.181.170.71:26544
world
Offline
137
BeerCraft 1.16.5KaslametanKlasikPvpBajak lautKit MiwitiAuto-ShachtSkorAntispamNyambut gaweKasusTanpa nguripakeDonatAnarkiCidraPrivat
65.108.21.142:25811
world
Offline
137

Ngawasi server Minecraft

Diawasi DixRIX.NET bisa digoleki kanthi gampang lan cepet kanggo nggoleki sing paling populer Minecraft server sing paling populer. Sistem kasebut duwe kabeh alat sing dibutuhake supaya sampeyan bisa milih server sing paling cocog kanggo sampeyan dhewe. Kabeh Minecraft Server bisa disaring miturut versi, mods, plugin, game mini lan negara. Salah sawijining instrumen sing trep yaiku filter ing nomer pemain ing server ing ngendi sampeyan bisa nuduhake apa sing sampeyan wareg. Kanggo penak, ing meja sampeyan bisa ngurutake server kanthi: Rating, jumlah pemain ing sisih lor, Peta, uga alamat (jeneng: Host) lan jeneng. Iki uga minangka fungsi pilihan server ing ngendi sampeyan bisa nemtokake paramèter sing dibutuhake kanggo server sing cocog kanggo sampeyan Minecraft.
Ing ngawasi, sampeyan bisa langsung ndeleng versi server Minecraft, lan kabeh mod lan mode game. Kanggo nggampangake Tutu, ana kesempatan kanggo nyalin alamat server sing wis dipilih.
Ngawasi server Minecraft ngemot akeh situs kanthi modifikasi sing menarik. Server Minecraft kanthi modifikasi: Dayz, stalker, kerajinan industri, perang perang, buardcraft paling populer.

Nalika milih server kanggo game ing Minecraft, sampeyan kudu nganggep saben wong beda-beda kanthi macem-macem cara lan, saliyane modifikasi, privat bisa dipateni, sing bisa ngaktifake para masang. Yen sampeyan minangka pemain wong anyar, luwih becik kanggo main ing rapat klasik server Minecraft nganggo mode PVP lan pribadi.

Server paling apik Minecraft

Pemantauan Dixrix mung kanggo server paling apik ing ndhuwur Minecraft. Sistem peringkat ngidini sampeyan ngevaluasi kepiye server bakal migunani kanggo pamuter. Kabeh situs dievaluasi miturut paramèter ing ngisor iki: BOARDownload, Farmasi, Jumlah seneng. Uga bal tambahan kanggo rating situs ditambahake kanggo deskripsi kasebut.

JV
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan