Menu

Server Minecraft

Apa sampeyan pengin main server sing apik Minecraft server? Banjur sampeyan kudu ngawasi kasebut. Ing kene server paling apik Minecraft nunggu sampeyan, mlebu lan priksa manawa sampeyan dhewe! Ing peringkat, sampeyan bisa nemokake server sing cocog. Sawise kabeh, mung proyek sing adhem sing ana ing pemantauan ndhuwur. Sistem kasebut terus ngevaluasi ing pirang-pirang situs lan mundhak ing ndhuwur mung sing paling migunani kanggo pemain. Lan kanthi bantuan sistem panyaring lan ngurutake, sampeyan bakal nemokake server sing menarik kanggo game kasebut.
Minecraft
Negara
Peta
#L52021_04_24_21_45_51_726 1_13_to_1_122b2tkopia58965k map1@tormcpeA Xyu TebeAdamasAirplaneEP 1.18.1AirportAmazinusanarhyAntraliaarcadeAtom-CraftAureole by Lentebriesjeauthbing bongBiome BundleBotFilter_by_vk.com/Leymooo_sBukyaLandBungeeCaptcha_by_vk.com/Leymooo_sBungeeCord 1.8.x-1.19.xBungeeCord_BotFilterBungeeCord_ProxycCoreChinalCraftixCTpaWHoCupidoncwDayzDragWorldearthEmpireCraftepservErrorFenixFlameCord_ProxyFlatFlexFlyCorefoksGamer-LoungeGeysergllobbyGOmcpegovnogrifvishaGTNewWorldGuardHardGriefHellHOrangehttps://vk.com/ddosni4ekHubhypegoHypixel Duels Lobby DownloadinmineIsekaiIslandWorldkakekKoGerKrainaMcLargebiomesLevCraftLilyPadlobbyLobbySkyLunormagicrpgmapmapassomcfunny.suminecraft the way homeMm.zipmultibiomemweavenativeNemisysNetherGames NetworknewNewMineLifenewworldNexLonNovaBungee [1.8.x - 1.14.x]NSANUESTRO Mundito UwUNullCordXNullCordX_ProxyOceanTit3ourserversPaper 1.16.5Pelmen_ServerPFplay.brlns.netplay.spicemc.ruPlayPEPlayPELobbyPornCorePotoWorldProxyPVPArenyq2eQuestBungeeRainbowMountainsrealRealmCraftrelaxRPRUSRussiaSBlobbySciFi_Lobby_by_DiddiHDServerShireSkaiPlockskyskyblockslivSMSnow Village (It Takes Two)Soashiland 2sp4spawnSpawnLoz1SpawnsSSBungeeCord_ProxySSCord_ProxyStartSunMapSURO Map ungespieltSurvivalSurvival#2tcracyTechnologyTempelTerraFirmaTerraPreGeneratedTeslathe real real serverThe-Ultimate-Dropper-Map (1)Third Iterationtisbitypesun nou inceputundefinedunknownussrVanillavanipuVineMinevk.com/crowdwixVoidMapv_lesyWaitingLobbyCastleWaterdog_ProxyWaterfall_ProxyWhiteValleyWhiteWorldWinter_spawnworldworld)world000World1world2WorldCreativworldhostsworldqqWorldSavedworld_arenaworld_mainworld_the_spawnWorleinfachXENONxyiyaebalsyaYplayYuraZ1DSpawnZannCraftzimlya§a§lEG§r§e LobbyГриферЗА КВЕРИБОТА В РОТ ЕБУЛюбовьне скажу :ЗНеважнопустой мир 008Южныйヾ(⌐■_■)ノ♪
Jeneng
Alamat
Peta
Pemain
Pilih
Rating
Minecraft: PE Server 0.15.10KaslametanGegamanMobilPerang ambenNdhelikake lan golekTNT RASBanjirPvpBajak lautRpgSkorPetsPiandelTanpa pvpKulawargaHerbrinPanel admin gratisVaniliWahyu zombieBlok BejoBenerGalacticraftMbangun perangParkourSkyblockMob ArenaPerang endhogPeperangan semutMario PatiPeperangan istana
Survival-Fantasy.hopto.org:19139
world 11/40 315
EmelGame Survival 1.7.10KaslametanTanpa dupLuncherTanpa DonatHitechKayu DusuKehutananMo'creatureRilcraftPrivat
mc.emelgame.com:25565
world 1/20 303
VineMine 1.18Kaslametan
pe.VineMine.net:19132
world) 197/1337 297
cecececeKenig Craft cececece ---=== | Surv 1.1KaslametanPerang ambenPvpPveAuto-ShachtSkorNyambut gawePiandelKasusDonatKulawargaEkonomiVaniliHardcoreDuelParkourMob ArenaSplifPrivat
mc.kenig-craft.ru:25565
spawn 3/250 288
dlLatealCraft bSurvival e0.14.X a#1 fr0/75 1.18KaslametanDupBajak lautKit MiwitiTanpa nguripakeEkonomiGREFCidra
a.latecraft.ru:19150
hub 3/250 288
Lord of Darkness 1.1KaslametanTanpa dupPvpPveTanpa dupBajak lautSkorPiandelKasusTanpa nguripakeDonatKulawargaEkonomiGREFAnarkiPrivat
65.21.70.50:25684
world_main 0/50 287
ArchiQuest creative // survival 1.18KaslametanKreatifRolePlayVanili
archi.quest:25565
Waterfall_Proxy 0/500 287
Welcome to Fozzy public server! Get your own priva 1.1Kaslametan
23.109.60.29:25565
world 0/40 287
Welcome to Fozzy public server! Get your own priva 1.1Kaslametan
172.240.217.52:25565
world 0/40 287
lae 7> dAnarx f 1.1PvpMabur
go.mc-zone.ru:19142
world 99/240 281
OPSUCHT 1.1
24sucht.net:19132
Geyser 61/62 278
-]-- FunnyMC --[- NoDupe,Clans,Spleef,Casino 1.8Dup1000 lvvGegamanMobilPerang ambenLangit varsHypixelpetsUralPassportBanjirKlasikPvpBajak lautRpgAuto-ShachtNyambut gaweKasusPalsuKuthaVampirismeTanpa nguripakeKulawargaHerbrinPenjaraMaburPernikahanEkonomiPanel admin gratisAcaraRolePlayAnarkiCidraNarutoTanpa AnitheeHardcoreDuelMbangun perangParkourSkyblockMob ArenaMisteri Murder
FunnyMC.ru:25565
BotFilter_by_vk 202/1000 260
BloodMine SkyWars #1 1.12TNT RASLangit varsParkourMob ArenaVarnishes blok
sw.bmpe.pw:19130
hub 32/200 256
e4Mine.ru c#2 7| avk.com/4mineru KaslametanHypixelpetsUralPassportPvpTanpa dupBajak lautAuto-ShachtSkorPetsAntispamPiandelPalsuKuthaPernikahanEkonomi
4mine.ru:19134
spawn 11/100 251
BloodMine #2 1.18KaslametanDup1000 lvvPvpNyambut gawePiandelKasusVampirismeDonatKulawargaEkonomiVarnishes blokPrivat
bmpe.pw:19133
world 13/150 249
bSkillcMine 1.1KreatifGREF
skill-mine.ru:19132
2021_04_24_21_4 6/100 246
c49PDA Network c1.12-1.19.50 1.12PveTanpa dupRpgKit MiwitiSkorNyambut gaweKasusTanpa nguripakeDonatKulawargaEkonomiPrivat
4pdanetwork.ru:19132
spawn 6/100 246
e4Mine.ru 7| avk.com/4mineru KaslametanHypixelpetsUralPassportBanjirRpgKit MiwitiAuto-ShachtSkorHelp fpPetsAntispamNyambut gawePiandelPalsuKuthaVampirismePernikahanAnarkiPencarian
4mine.ru:19132
hub 45/1000 245
LiteMine [1.1.x] 1.7DupLangit varsKlasikKit MiwitiAuto-ShachtNyambut gaweTanpa nguripakeDonatKulawargaPernikahanPanel admin gratisGREF
ScapeMC.ru:19132
sliv 12/250 245
:: ArtMine :: 1.1-1.19 1.18Perang ambenKlasikPvpTanpa dupBajak lautKit MiwitiAuto-ShachtHelp fpAntispamNyambut gaweDonatKulawargaMaburPernikahanEkonomiAcaraVaniliPencarianParkourMob ArenaSplifPrivat
artminepe.ru:19132
Waterdog_Proxy 27/500 245
CristalixBE 1.18Game keluwenPerang ambenTNT RASLangit varsPvpDonatMbangun perangParkour
Cristalix.PE:19132
Waterdog_Proxy 27/1500 242
Technocracy Release! 1.7.10KaslametanTanpa dupRpgKit MiwitiTanpa nguripakeDonatKulawargaPrivat
mc.dreamfinity.org:26000
tcracy 1/60 242
A Velocity Server 1.7.2KaslametanGegamanGame keluwenPerang ambenTNT RASLangit varsHypixelpetsUralPassportBanjirPvpTanpa dupBajak lautKit MiwitiAuto-ShachtSkorHelp fpPetsAntispamNyambut gawePiandelKasusPalsuKuthaVampirismeTanpa nguripakeDonatKulawargaPenjaraMaburPernikahanEkonomiAcaraGREFAnarkiDuelMbangun perangParkourSkyblockMob ArenaDeathrunSplifMisteri MurderPeperangan istanaVarnishes blokPrivat
horange.ru:25565
HOrange 3/500 241
BloodMine #8 1.2.10KaslametanKit MiwitiNyambut gawePiandelKasusVampirismeKulawargaVarnishes blok
bmpe.pw:19139
world 1/150 241
-]-- FunnyCraft --[- : !09B: FunnyCraft.su 445@6 1.18KaslametanGegamanMobilGame keluwenPerang ambenNdhelikake lan golekTNT RASLangit varsHypixelpetsUralPassportBanjirPvpTanpa dupBajak lautRpgKit MiwitiSkorHelp fpPetsAntispamPiandelKasusPalsuVampirismeDonatKulawargaHerbrinMaburEkonomiPanel admin gratisAcaraMbangun perangParkourSkyblockGempaDeathrunMisteri MurderPerang endhogVarnishes blokPrivat
mc.FunnyCraft.su:25565
BotFilter_by_vk 1/1000 240
Rekryt Ru 1.19.x-1.9 MultiVarious 1.8Perang ambenTNT RASLangit varsPvpTanpa dupKit MiwitiNyambut gaweTanpa nguripakeHerbrinAnarkiMob ArenaSplifPrivat
rekryt.ru:25565
BotFilter_by_vk 1/500 240
Mageweave Release! 1.7.10KaslametanRpgTanpa nguripakeDonatKulawargaPrivat
mc.dreamfinity.org:25555
mweave 0/60 230
Haitana 1.8.3PvpDonatKulawargaEkonomi
95.217.53.176:25708
world 0/30 230
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19133
world 121/240 230
GrassBlock 1.1KaslametanMabur
95.216.92.70:25781
Geyser 0/100 230
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19135
world 84/240 215
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19134
world 82/240 214
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19137
world 79/240 213
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19136
world 77/240 212
wipe 14.12.2022 1.5.2
88.99.104.215:25566
world 23/100 203
lbMurderMystery 3Wintr 7| aGRP.FUNr7 1.1
grpe.ru:19137
ヾ(⌐■_■)ノ♪ 60/300 200
:: GamePE :: 1.1-1.18 1.18
gamepe.ru:19132
Waterdog_Proxy 259/1500 197
VineMine 1.18
m-pe.ru:19132
world) 200/1337 195
teslacraft.org 1.12.2
test.TeslaCraft.ru:25565
Tesla 790/7000 191
VineMine 1.18
m-pe.ru:19146
VineMine 45/500 189
LiteMine [1.1.x] 1.7
pe.scapemc.ru:19132
sliv 18/250 187

Ngawasi server Minecraft

Diawasi DixRIX.NET bisa digoleki kanthi gampang lan cepet kanggo nggoleki sing paling populer Minecraft server sing paling populer. Sistem kasebut duwe kabeh alat sing dibutuhake supaya sampeyan bisa milih server sing paling cocog kanggo sampeyan dhewe. Kabeh Minecraft Server bisa disaring miturut versi, mods, plugin, game mini lan negara. Salah sawijining instrumen sing trep yaiku filter ing nomer pemain ing server ing ngendi sampeyan bisa nuduhake apa sing sampeyan wareg. Kanggo penak, ing meja sampeyan bisa ngurutake server kanthi: Rating, jumlah pemain ing sisih lor, Peta, uga alamat (jeneng: Host) lan jeneng. Iki uga minangka fungsi pilihan server ing ngendi sampeyan bisa nemtokake paramèter sing dibutuhake kanggo server sing cocog kanggo sampeyan Minecraft.
Ing ngawasi, sampeyan bisa langsung ndeleng versi server Minecraft, lan kabeh mod lan mode game. Kanggo nggampangake Tutu, ana kesempatan kanggo nyalin alamat server sing wis dipilih.
Ngawasi server Minecraft ngemot akeh situs kanthi modifikasi sing menarik. Server Minecraft kanthi modifikasi: Dayz, stalker, kerajinan industri, perang perang, buardcraft paling populer.

Nalika milih server kanggo game ing Minecraft, sampeyan kudu nganggep saben wong beda-beda kanthi macem-macem cara lan, saliyane modifikasi, privat bisa dipateni, sing bisa ngaktifake para masang. Yen sampeyan minangka pemain wong anyar, luwih becik kanggo main ing rapat klasik server Minecraft nganggo mode PVP lan pribadi.

Server paling apik Minecraft

Pemantauan Dixrix mung kanggo server paling apik ing ndhuwur Minecraft. Sistem peringkat ngidini sampeyan ngevaluasi kepiye server bakal migunani kanggo pamuter. Kabeh situs dievaluasi miturut paramèter ing ngisor iki: BOARDownload, Farmasi, Jumlah seneng. Uga bal tambahan kanggo rating situs ditambahake kanggo deskripsi kasebut.

JV
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan
Stop war in Ukraine