Menu
Kabeh game

Server Left 4 Dead 2 8960 RegionZ 13vs13

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Left 4 Dead 2Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2
Host/IP:Port
regionz.ml:27215
Peta
c3m2_swamp
Status
Offline
Game kasebut
LisensiPvpBajak lautDonatTanpa ndhaptarAcaraVaniliTanpa AnitheeDuelAntispamKasus
Rating
107
Pilih
Posisi
3591/12682
Negara
Jerman
Dianyari
12:35:03 2021.12.12
Ditambahake
17:07:39 2021.04.07

Katrangan

regionz.ml

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 12 VIP
Tuku
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan
Stop war in Ukraine