Menu

Игровой хостинг http://ourservers.ru/ Server Counter-Strike: Source

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Counter-Strike: SourceCounter-Strike: Source
Counter-Strike: Source
Host/IP:Port
146.255.192.98:27245
Peta
de_piranesi
Status
Offline
Rating
0
Pilih
Posisi
11884/16977
Negara
Rusia
Dianyari
07:51:01 2021.12.11
Ditambahake
22:17:49 2018.12.28
USD
EUR
Total: 0.25 USD
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 40 VIP
Tuku
JV
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan