Menu
Kabeh game

██ ★ ZMIEŃ IP!!! -> 2maps.uwujka.pl ★ @pukawka.pl Server Counter Strike: Global Offensive

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Host/IP:Port
193.33.176.142:27015
Peta
de_mirage
Status
Offline
Rating
20
Pilih
Posisi
6207/12684
Negara
Poland
Dianyari
04:29:02 2022.10.17
Ditambahake
19:22:50 2019.01.09
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 12 VIP
Tuku
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan
Stop war in Ukraine