Menu

OLD KILLA | PUBLIC | T.ME/TV_HLDS Server Counter Strike 1.6

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
46.174.48.48:27208
Peta
de_dust2_2x2
Status
Offline
Rating
0
Pilih
Posisi
13130/16994
Negara
Rusia
Dianyari
04:41:01 2023.06.15
Ditambahake
19:35:17 2019.01.05
USD
EUR
Total: 0.25 USD
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 40 VIP
Tuku
JV
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan