Menu

CS.AkceNT.COM[CS]www.akcent.com Server Counter Strike 1.6

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
217.182.18.68:29004
Peta
fy_arab
Status
Offline
Game kasebut
LisensiKlasikPvpPveBajak lautLuncherTanpa nguripakeTanpa pvpDonatPanel admin gratisTanpa ndhaptarAcaraAnarkiVaniliCidraNarutoTanpa AnitheeHardcoreDuelSkorAntispamKasusVampirisme
Rating
85
Pilih
Posisi
4326/16811
Negara
Argentina
Dianyari
05:09:02 2023.06.30
Ditambahake
22:07:39 2023.05.16
USD
EUR
Total: 0.25 USD
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 40 VIP
Tuku
JV
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan