Menu
Kabeh game

ProGaming.baPublicc Server Counter Strike 1.6

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
80.240.28.104:29008
Peta
de_amr
Status
Offline
Rating
25
Pilih
Posisi
6256/12598
Negara
Jerman
Dianyari
04:10:01 2022.09.20
Ditambahake
12:09:08 2022.08.16
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 13 VIP
Tuku
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan
Stop war in Ukraine