Menu
Kabeh game

GREEN TEAM CW/MIX Server Counter Strike 1.6

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
91.211.118.80:27018
Peta
de_aztec
Status
Offline
Game kasebut
ClassicPVPБез регистрации
Rating
125
Pilih
Posisi
2951/12596
Negara
Ukraina
Dianyari
04:37:01 2022.09.01
Ditambahake
01:08:02 2022.07.21

Katrangan

Сервер для проведения автоматических MIXов

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 13 VIP
Tuku
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan
Stop war in Ukraine