Menu
Kabeh game

ARGENTINA-[SuperB-CS16]-RESPAWN[31/32] Server Counter Strike 1.6

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
149.102.145.77:27050
Peta
de_alexandra
Status
Offline
Rating
25
Pilih
Posisi
6442/12595
Negara
Jerman
Dianyari
05:07:03 2022.09.16
Ditambahake
07:28:39 2022.06.22
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 13 VIP
Tuku
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan
Stop war in Ukraine