Menu

Publiс ДРУЖБА [NIGHT VIP] 18+ Server Counter Strike 1.6

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
91.211.117.19:27018
Peta
de_dust2_2x2
Status
Offline
Game kasebut
KlasikPvpPveDonatPanel admin gratisDuel
Rating
85
Pilih
Posisi
4262/16811
Negara
Ukraina
Dianyari
05:01:01 2022.07.02
Ditambahake
11:10:27 2022.05.22
USD
EUR
Total: 0.25 USD
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 40 VIP
Tuku
JV
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan