Menu
Kabeh game

CS 1.6 Ukraine server Server Counter Strike 1.6

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
92.249.124.125:27016
Peta
$2000$
Status
Offline
Game kasebut
ЛицензияClassicПиратскиеБез регистрации
Rating
135
Pilih
Posisi
2995/12602
Negara
Ukraina
Dianyari
04:31:01 2022.09.25
Ditambahake
20:40:11 2022.05.20

Katrangan

CS 1.6 Ukraine server

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 13 VIP
Tuku
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan
Stop war in Ukraine