Menu

[In-Match] OfficialSotf12v2-i-0412827bf022d0cf4 - (v178.8) Server ARK

Informasi babagan server ora luwih dianyari. Amarga dheweke ora suwe banget.
ARK: Survival EvolvedARK: Survival Evolved
ARK: Survival Evolved
Host/IP:Port
54.229.247.220:7777
Peta
TheIsland
Status
Offline
Rating
20
Pilih
Posisi
9161/17028
Negara
Ireland
Dianyari
05:07:01 2023.09.20
Ditambahake
20:42:02 2022.08.21
USD
EUR
Total: 0.25 USD
Dadi wong sing pertama sampeyan kudu mrentah 40 VIP
Tuku
JV
×
Sampeyan nemokake kesalahan
Nawarake pilihan sing pas
Nunjukake panjaluk e-mail sampeyan
Kirimi
Pembatalan